Om oss

OKERO är ett svenskt företag som sedan 80-talet utvecklat och producerat högkvalitativa, normsättande, professionella belysningsanläggningar för teater, studio och offentlig miljö.

OKEROs kvalitet har sedan start varit att vi anpassat våra produkter efter kundens behov och önskemål. OKERO har utvecklat ett eget system för miljöljusstyrning, OLC (OKERO Lighting Control) där DMX-data från ljusbord kan blandas med datorstyrning och manövreras via olika interface.

OKERO breddade sin verksamhet när de 2016 förvärvade Anderson&Co.
Vi är nu fullservice-leverantör av belysningslösningar för scen, studio, interiör och exteriör belysning i offentlig miljö. Vi erbjuder, förutom sin egenproducerade utrustning; projektering, ljusdesign, belysningsplanering, driftsättning samt försäljning av armaturer och därtill tillhörande produkter.

OKERO är väldigt flexibla. Utnyttja det! – Kontakta oss

MILJÖ

Det är synd om vår stackars miljö. OKERO drar sitt lilla strå till den stora stacken…

Närproducerat

Frakten är en stor miljöbov. OKEROs största marknad är Sverige, där våra dimrar och styrsystem också tillverkas.

Kvalitet

OKERO tillverkar produkter av hög kvalitet. Hög kvalitet innebär mindre antal servicetillfällen. Mindre antal servicetillfällen = färre frakter och/eller resor = mindre miljöpåverkan. Ja, ni fattar…

LED

Vi erbjuder en rad olika LED-produkter som har en betydligt högre verkningsgrad och livslängd än både glödtråds- och halogen-ljus vilket spar energi och därmed miljöpåverkan. Det höga ljusutbytet gör även att det åtgår mindre energi för att kyla luften i en lokal med LED-lampor..   ..och livslängden gör att det blir ett färre antal transporter och avfallshantering, då man inte behöver byta dem så ofta.

Återvinning

Som producent av elektriska anläggningar har OKERO ett producentansvar som innebär att vi är skyldiga att ta emot skrotade OKERO-anläggningar för återvinning av avfallet, enligt Naturvårdsverkets regler.