Nyheter

[display-posts category=”nyheter” include_content=”true” include_date=”true”]
 Nyheter

 

 

 

 

Nyheter

NYHET!
Nu har vi rökmaskiner från MT-Electronic i sortimentet!
 
AQUA LOW FOG VARIO är en patenterad tungrökmaskin som inte använder vare sig CO2, torris eller kylning. Den ger en perfekt liggande rök även vid hög rumstemperatur. Röken är dessutom helt ofarlig och lämnar inget kladd och klet på golvet.
 
AQUA HAZE är en hazer som inte använder olja eller glykol, bara biologiskt nedbrytbar vätska.
Nyheter Nyheter

Efter att vi tidigare har levererat belysning till SAAB Arena, där Linköping HC spelar sina hemmamatcher, fick vi förtroendet att också leverera till Stångebrohallen där LHC:s damlag huserar!

Det blev en installation med 74 st. Studio Due CL160WR, styrda från OKERO OLC styrsystem.

 

Nyheter Stort grattis till Tony Dickman som vann årets upplaga av Anderson Open!

 

 

 

 

Och tack till alla deltagare som gjorde detta till en fantastisk dag!

Nu längtar vi redan till Anderson Open 2019…

 

Nyheter

Saab arena i Linköping är nu i full rulle och den nya belysningen välkomnas av spelare och arrangörer. En målvakt lär ha myntat uttrycket ”Så här bra har jag aldrig sett pucken någonsin, någonstans”

Läs mer om projektet under Referenser idrottsarenor

 

 

Nyheter

 

Då var vi klara med ELFACK 2017. Vi visade den nya 101-102TL dimmern anpassad att klara de nya kraven mot ”retrofit-LED” lampor. På mässan visade vi även några nyheter i OLC familjen. OKEROs LTL Z15 gjorde ett betydande intryck på besökarna och finns nu i lager. Vi fortsätter utvecklingen av lillebror 8W och storebror 30W. Våra agenturer för miljö och utomhusbelysning hade givetvis sin plats och stort intresse visades för exteriörbelysning från StudioDue.

 

 

Nyheter

OKERO LTL. För ett tag sedan såg vi en armatur som vi gillade. Vi började prata med tillverkaren, som man gör på en mässa sådär..   ..å sen har det bara fortsatt. Prata prata prata… Armaturen har under denna tid förbättras och vi är nu glada att kunna tillkännage vår nya produkt med det snitziga namnet OKERO LTLZ15  – en ursnygg 15W’s zoom-LED-armatur för trefasskena. Tom Tits Experiment i Södertälje har haft dem ett tag och nu bestämt sig för att köpa ytterligare ett större antal!

 

Nyheter

 

Inte bara E14 & E27… GDS, vår leverantör av armaturer miljöljus för konserthus, idrottsanläggningar, konferenslokaler, nöjesparker, gallerior, kyrkor etc. har även en LED-lampa med B22-fattning

 

 

 

 

Nu gör vi även styrningar till rå & ridå. Lite otippat måste jag säga… Vår Nikelas har satt ihop och programmerat om delar av vårt OLC-system, Peter och gjort layout och skruvat ihop kontrollenheter och helt plötsligt hade vi lite fler produkter på hyllan för styrning av elmotorer. Dessa prylar ihop med den nya Ason-balken från Anderson & Co blir till en underbar kombo i scenmekanikens förtrollade värld.