Vi hälsar Erik Jeppsson välkommen till OKERO i Göteborg. Erik kommer närmast från tjänsten som teknisk chef på Högskolan för scen och musik. Med mångårig erfarenhet från såväl teater, musik som filmproduktion kommer Erik att arbeta med projektledning och teknisk konsultation hos oss och vår syster Anderson & co. i Norrköping.

Kontakt: erik@okero.se, Tel. 031 7972106, Mob. 0766 696207

 

 

 

Saab arena i Linköping är nu i full rulle och den nya belysningen välkomnas av spelare och arrangörer. En målvakt lär ha myntat uttrycket ”Så här bra har jag aldrig sett pucken någonsin, någonstans”

Läs mer om projektet under Referenser idrottsarenor

 

 

 

Då var vi klara med ELFACK 2017. Vi visade den nya 101-102TL dimmern anpassad att klara de nya kraven mot ”retrofit-LED” lampor. På mässan visade vi även några nyheter i OLC familjen. OKEROs LTL Z15 gjorde ett betydande intryck på besökarna och finns nu i lager. Vi fortsätter utvecklingen av lillebror 8W och storebror 30W. Våra agenturer för miljö och utomhusbelysning hade givetvis sin plats och stort intresse visades för exteriörbelysning från StudioDue.

 

 

OKERO LTL. För ett tag sedan såg vi en armatur som vi gillade. Vi började prata med tillverkaren, som man gör på en mässa sådär..   ..å sen har det bara fortsatt. Prata prata prata… Armaturen har under denna tid förbättras och vi är nu glada att kunna tillkännage vår nya produkt med det snitziga namnet OKERO LTLZ15  – en ursnygg 15W’s zoom-LED-armatur för trefasskena. Tom Tits Experiment i Södertälje har haft dem ett tag och nu bestämt sig för att köpa ytterligare ett större antal!

 

 

Inte bara E14 & E27… GDS, vår leverantör av armaturer miljöljus för konserthus, idrottsanläggningar, konferenslokaler, nöjesparker, gallerior, kyrkor etc. har även en LED-lampa med B22-fattning

 

 

 

 

Nu gör vi även styrningar till rå & ridå. Lite otippat måste jag säga… Vår Nikelas har satt ihop och programmerat om delar av vårt OLC-system, Peter och gjort layout och skruvat ihop kontrollenheter och helt plötsligt hade vi lite fler produkter på hyllan för styrning av elmotorer. Dessa prylar ihop med den nya Ason-balken från Anderson & Co blir till en underbar kombo i scenmekanikens förtrollade värld.

 

 

 

Scroll Up